www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

BEZOEK MILAAN


U kunt de stad zelf gaan ontdekken of samen met een gids, waar u nieuwe mensen ontmoet en een overzicht krijgt van wat er zoal te doen en te zien is in de stad. Er zijn verschillende tours die u kunt doen. U kunt hier meer informatie over krijgen bij het toeristenkantoor op Piazza Duomo of u kunt een kijkje nemen op de website.

Wij helpen u graag met het vinden van de belangrijkste musea en monumenten van Milaan. Neem nu een kijkje!
The Vittorio Emanuele Gallery in Milan


Our Suggestion

Milan City Sightseeing Tour Milaan Hop-On Hop-Off Tour

Ontdek Milaan via twee verschillende routes! Bekijk al de belangrijkste attracties vanuit de open dubbeldekker met 12 verschillende haltes waar u, wanneer u maar wilt, in en uit kunt stappen.

Book your guided tour in Milan!Duur: 24 uur
Prijs: Vanaf €22.00 per persoon
Our Suggestion

Tour met gids in Milaan: Milaan City Sightseeing Tour Milaan Privé Sightseeing Tour

Wandel over de straten van Milaan met uw engels sprekende gids en ontdek de vele monumenten en museums die Milaan heeft.

Dit is een uitstekende manier om u te orienteren in de stad en meer over rijke geschiedenis van Milaan te weten te komen

Enkele hoogtepunten zijn de indrukwekkende Duomo, Castello Sforzesco, Het Koninklijk Paleis, La Scala Theater en het paradijs voor shoppers - Galleria Vittorio Emmanuelle.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 3 uur
Prijs: Vanaf €70.00 per persoon
gebaseerd op reizigers feedback

 


Our Suggestion

Grand Designs van Milaan Prive TourGrand Designs van Milaan Privé Tour

Van de grootse architectuur van de Duomo tot het meubulair van Cappellini, Milaan heeft, voor iedereen met een interesse in design wat te bieden. Enkele van 's werelds bekendste merken en producten hebben hun oorsprong in Milaan, dus boek uw Grand Designs van Milaan Tour om meer te weten te komen over de designs die deze stad maken tot wat het is.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 3-4 uur
Prijs: Vanaf EUR €87.50 per persoon

 


Our Suggestion

Milaan foto-wandelingtour: Milanese GrandeurMilaan Foto-Wandelingtour: Milanese Grandeur

Deze fototour, die in de namiddag gehouden wordt, is gericht op het aanleren van simpele technieken voor het maken van achitectuur-, portrait-, en straatfoto's. U zult langs Piazza del Duomo komen, het Royal Palace, Piazza Mercanti, Via Dante, het Sforza Kasteel, het Sempione park, het Brera kwartiek, Piazza della Scala en de Vittorio Emanuele Gallery. Aan het eind van de sessie zult u meer hebben geleerd over de basis van compositie, het belang van het licht in de foto's en enkele andere technieken voor het maken van creatieve beelden.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 4 uur
Prijs: Vanaf EUR € 180,00

 


Our Suggestion

Bezoek Milaan met de segwayMilaan Segway Tour

Een segway tour door de straten van Milaan. Op uw segway vertrekt u vanaf Parco Sempione naar een aantal van de mooiste en interessantste plaatsen van Milaan, zoals het Sforza Kasteel, via Dante, Piazza Duomo en Piazza dei Mercanti. Fotostops worden aangemoedigd, dus houd uw camera bij de hand wanneer u de verschillende attracties passeert!

 

Book your guided tour in Milan Duur: 3 uur
Prijs: Vanaf EUR €90,00

 


Our suggestion

Tours met gids in Milaan: visit Milan by nightEvening Rooftop Tour of Milan's Duomo

Bypass the queue with your prebooked ticket to the top of Milan's Duomo — Milan Cathedral — the city's most notable attraction and one of the world’s largest churches. Take the elevator up the steepest portion of the church, followed by just 50 steps to the rooftop, where you'll enjoy sweeping views of Milan and admire the cathedral's statues, spires and buttresses up close.

 

Book your guided tour in Milan Duur: 1,5 uur
Prijs: Vanaf €38,00 per persoon

 De Navigli van Leonardo da Vinci

 

Ontdek de Navigli van Leonardo da VinciHet idee om Milaan toegankelijk te maken vanaf de zee bestond al ver voordat het eerste kunstmatige en vaarbare kanaal ontworpen en aangelegd werd.

 

Vele wateren die de stad omcirelden hadden al aftakkingen die het water meenamen naar de stad maar geen enkele rivier of strooming was groot genoeg om dat te worden waar de stad zo'n behoefde aan had.

 

De Navigli van Milan zijn kunstmatige kanalen, aangelegd tussen 1179 (Naviglio Grande) en de 16de eeuw (Naviglio Martesana) met als doel het toegankelijk maken van Milaan vanaf Ticino en Adda.BEZICHTIGINGEN EN TOCHTEN IN MILAAN

Meer informatie over stadsbezichtigingen, tours met gids en een bezoek aan Milaan. Dankzij de samenwerking van About Milan & Viator kunt u hier nu direct uw tour met gids boeken!
Waarom vooruit boeken?
• Populaire tours kunnen uit verkocht zijn! Wees daar op voorbereid!
• Verkom stress! Alleen de meest betrouwbare en hooge kwaliteit budgetten.
• Kijk naar de prijs! De koers zal geen effect geven.
• Bewaar vakantie tijd! Plan & boek nu, niet na uw aankomst.
• Balanceer uw vakantie budget! Met deze tours zal de creditcard rekening minder zijn.


This Page Is Valid HTML 1.0 Transitional! This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486