www.aboutmilan.com - Home | Contacts

Expo Milaan 2015


"Voed de Planeet. Energie voor het Leven" luidt het thema van de komende Universele Expositie van 2015 in Milaan, wat 31 maart 2008 bekend werd, nadat Milaan de Turkse stad met 86 tegen 65 stemmen versloeg in Parijs tijdens de bijeenkomst van het B.I.E., Bureau International des Expositions.

Het thema van de Expositie, geeft de wil van de milanese stad aan om het probleem van duurzame vooruitgang aan te pakken. Dit gebeurd door middel van de tentoonstelling van technologische en wetenschappelijke innovatie in de voedselsector, met het doel om de voedselproblemen, die nog steeds voorkomen in verschillende zones van de wereld, tegen te gaan.

News from Milan

items, 0, $num_items); // OPTIONAL: Show the feed title, as an HTML paragraph echo "

Source: " . $rss->channel['title'] . "

"; // Start an HTML unordered list // Output HTML list items foreach ($items as $item) { $href = $item['link']; $title = $item['title']; $description = $item['description']; echo "

$title

"; } // Close HTML unordered list ?>

In de tentoonstelling van Milaan van 1 mei tot 31 oktober 2015, de beste technische en wetenschappelijke innovaties voor wat betreft de voedselsector, van de productie tot de conservatie en de distributie van het voedsel. Torens, wolkenkrabbers, vergrotingen en de terugclaim van het stedelijke gebied; de Expo van Milaan 2015 zal het gezicht van de hoofdstad van Lombardije compleet veranderen, zoals al gezien kon worden bij de demonstratie van de projecten en de plastic modellen dat de structuur en installaties reproduceert, die zich tevens al op de tentoonstelling waar deze gemaakt zullen worden bevinden.

presented and plastic models that reproduces the structures and installations, already in exhibition in the places where they will be constructed. presentati ed i plastici che riproducono fedelmente le strutture e le installazioni, già in mostra nei luoghi in cui verranno costruiti.

Het idee van het project van Milaan Expo 2015 komt voort uit de samenwerking van enkele van de meest prestigieuze koppen van over de wereld, waardoor het symbool van Milaan 2015 de Vitruvius man van Leonardo da Vinci is, symbool van de evolutie en groei maar bovenal van de studie van de man voor de man.

De expositie van Milaan 2015 biedt de stad zelf en de natie de mogelijkheid om het middelpunt van economische en sociale vooruitgang te zijn, en om bovendien aandacht te schenken aan de vooruitgang die de italiaanse industrie van wetenschap en technologie blijft maken, waardoor het een deel uitmaakt van de wereldwijde groei.

This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan
www.aboutmilan.com - info@aboutmilan.com