www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

Tours en stadsbezichtigen met gids in MilaanBEZICHTIGINGEN EN BEGELEIDE BEZOEKJES IN MILAAN

Leonardo da Vinci- Laatste avond maal

Milaanse stad bezichtigings tour inclusief il Cenacolo - Da Vinci's " Last Supper"

Maak een panorama stadsreis in Milaan en zie zijn meerdere dingen zoals de Duomo en Sforzesco kasteel. Dit is uw kans om Da Vinci's "Laatste avond maal" te zien, en geniet van een espresso in het zelfde cafe dat componist Verdi veelvuldig bezocht.

Milaan stad tourDuur: 4 uur
Prijs: Vanaf EUR €60,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 

Milaan City Sightseeing Tour Milaan Hop-On Hop-Off Tour

Ontdek Milaan via twee verschillende routes! Bekijk al de belangrijkste attracties vanuit de open dubbeldekker met 12 verschillende haltes waar u, wanneer u maar wilt, in en uit kunt stappen.

Book your guided tour in Milan!Duur: 24 uur
Prijs: Vanaf €22,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 Our Suggestion

Tour met gids door Milaan: Milaan privé sightseeing tour Milaan Privé Sightseeing Tour

Wandel over de straten van Milaan met uw engels sprekende gids en ontdek de vele monumenten en museums die Milaan heeft.

Dit is een uitstekende manier om u te orienteren in de stad en meer over rijke geschiedenis van Milaan te weten te komen

Enkele hoogtepunten zijn de indrukwekkende Duomo, Castello Sforzesco, Het Koninklijk Paleis, La Scala Theater en het paradijs voor shoppers - Galleria Vittorio Emmanuelle.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 3 uur
Prijs: Vanaf €70,00 per persoon
gebaseerd op reizigers feedback

 


Our Suggestion

Grand Designs van Milaan Privé TourGrand Designs van Milaan Privé Tour

Van de grootse architectuur van de Duomo tot het meubulair van Cappellini, Milaan heeft, voor iedereen met een interesse in design wat te bieden. Enkele van 's werelds bekendste merken en producten hebben hun oorsprong in Milaan, dus boek uw Grand Designs van Milaan Tour om meer te weten te komen over de designs die deze stad maken tot wat het is.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 3-4 uur
Prijs: Vanaf EUR €87,50 per persoon

 


Our Suggestion

Milaan foto-wandeling tourMilaan Foto-Wandelingtour: Milanese Grandeur

Deze fototour, die in de namiddag gehouden wordt, is gericht op het aanleren van simpele technieken voor het maken van achitectuur-, portrait-, en straatfoto's. U zult langs Piazza del Duomo komen, het Royal Palace, Piazza Mercanti, Via Dante, het Sforza Kasteel, het Sempione park, het Brera kwartiek, Piazza della Scala en de Vittorio Emanuele Gallery. Aan het eind van de sessie zult u meer hebben geleerd over de basis van compositie, het belang van het licht in de foto's en enkele andere technieken voor het maken van creatieve beelden.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 4 uur
Prijs: Vanaf EUR € 180,00

 


Shopping Tour door MilaanHalve dag privé fashion en een shopping tour door Milaan

Ontdek de laatste trends en de nieuwste designers door middel van een halve dag privé fashion- en shoppingtour door Milaan. Ga naar verschillende plekken om 'the next best thing' in de internationale mode te ontdekken terwijl uw personal shopper u waardevole tips geeft.

Book your guided tour in Milan!Duur: 3-4 uur
Prijs: Vanaf EUR €93,75 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

Gidstours: bezoek het San Siro voetbal stadion in MilaanMilaan voetbal San Siro Stadion Tour en Casa Milan

Een tour met gids door het San Siro Stadium, thuis van de wereldbekende voetbalteams, A.C. Milan en F.C. Inter. U krijgt de kans om één van de meest verbazingwekende sportgebouwen, met een capaciteit van 85.000 mensen, en het stadion's museum te bezoeken, terwijl u luistert naar de glorieuze geschiedenis van de overwinningen van de A.C. Milan en F.C. Inter voetbalclubs.

 

Book your guided tour in MilanDuur: 4,5 uur
Prijs: Vanaf € 59,00

gebaseerd op reizigers feedback

 


Our Suggestion

Tour met gids: bezoek Milaan met de segwayMilaan Segway Tour

Een segway tour door de straten van Milaan. Op uw segway vertrekt u vanaf Parco Sempione naar een aantal van de mooiste en interessantste plaatsen van Milaan, zoals het Sforza Kasteel, via Dante, Piazza Duomo en Piazza dei Mercanti. Fotostops worden aangemoedigd, dus houd uw camera bij de hand wanneer u de verschillende attracties passeert!

 

Book your guided tour in Milan Duur: 3 uur
Prijs: Vanaf EUR €90,00

 


Tours me gids: doe een Milan by night-tourEvening Rooftop Tour of Milan's Duomo

Bypass the queue with your prebooked ticket to the top of Milan's Duomo — Milan Cathedral — the city's most notable attraction and one of the world’s largest churches. Take the elevator up the steepest portion of the church, followed by just 50 steps to the rooftop, where you'll enjoy sweeping views of Milan and admire the cathedral's statues, spires and buttresses up close.

 

Book your guided tour in Milan Duur: 1,5 uur
Prijs: Vanaf €38,00 per persoon

 


Halve dagtours met gids rondom Milaan

Bergamo Stad tourFranciacorta Wine Tour with Lunch and Bergamo Sightseeing from Milan

Just an hour’s drive of Milan you find one of Italy’s best kept secrets: Franciacorta wine region, home to some of the finest sparkling wine in the world. The winery is one of the most prestigious in Franciacorta. After a guided tour in the winery and cellar that includes extensive wine tasting, you will be invited to a gourmet lunch. In the afternoon visit the stunning historic center of Bergamo, wealth of art and medieval Renaissance and baroque architecture.

Book your guided tour in Milan!Duur: 8 uur
Prijs: Vanaf €550,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedbackTour met gids in Milaan: Outlet Shopping Tour in ZwitserlandOutlet Shopping Tour in Zwitserland

Shoppingtour van Milaan naar Zwitserland bij Foxtown outlets met meer dan 130 winkels om tussen te kiezen, waar u 30% tot 70% korting krijgt op uw aankopen. Na een serieuze dag van shoppingtherapie kunt u ervoor kiezen om uzelf te laten verwennen in een beautcentrum, om de verschillende bars te ontdekken of om uw geluk te testen in het Gran Casino Admiral. En dat allemaal onder één dak!

 

Book your guided tour in Milan and from MilanDuur: 6 uur
Prijs: Vanaf €20,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 Hele dag excursies

Tour naar Lako ComoHele dag tour naar Lako Como

Bezoek como, neem een boottrip langs het meer en bewonder de mooie stadjes. Lako Como is het diepste meer in Italië en heeft een unieke gedaante, met de zuiderlijke eind vertakking in twee lange "benen". Met zijn mooie stadjes zoals Villa d'Este op Cernobbio en de bermoede zijde industrie is het een favoriete plek voor toeristen in Noord-Italië.

Book your guided tour in Milan!Duur: 9 uur
Prijs: Vanaf EUR €70,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 Verona en Laka GardaHele dag tour naar Verona en Laka Garda

Bezoek de mooie en romantische stad Verona, het huis van Romeo en Juliet. The Roman Arena is de grootste schouwspel stad , en heet daarom ook wel "Juliet's balcony" het is ook een attractie op het Shakespearian toeristen pad. Ook bezoekt u het mooie merensteden gedeelte rond Laka Garda welke bezoekers charmeren voor eeuwen.

Book your guided tour in Milan!Duur: 12 uur
Prijs: Vanaf EUR €80,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 Cinque Terre - UNESCO werelds heilige landHele dag tour naar de Cinque Terre - UNESCO Werelds heilige land

U kun Italië niet verlaten totdat u ervaring heeft met de beroemde UNESCO werelds heilige land, Cinque Terre: vijf fantastische steden, hoogeplaatsen aan de zeekust en rotsen vanaf waar u over de middelandse zee uit kunt kijken. U kunt de boot naar Monterosso nemen en dan de trein naar La Spezia.

Book your guided tour in Milan!Duur: 12 uur
Prijs: Vanaf EUR €120,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 Venetie tourHele dag tour naar Venetie

Ervaar de schoonheid van Venetië zelf door middel van een dagtrip vanaf Milaan. Mocht u maar voor korte duur in Italië zijn dan is deze tour, de perfecte manier om deze romantische stad aan uw reis toetevoegen. Deze excursie is inclusief een wandeltour en een bootreis langs de lagune van Venetië.

Book your guided tour in Milan!Duur:: 14 uur
Prijs: Vanaf EUR €130,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 
Tours met gids: Serravalle outlet shopping tourSerravalle Outlet Shopping Tour

Een shoppingtour van Milaan naar Serravalle Designer Outlet, het grootste winkelcentrum van Europa. Hier vindt u een wijde reeks aan kleding, schoenen, meubels en cosmetica, en dat alles tegen kortingen van 30-70%.


 

Book your guided tour in Milan! Duur: 8 uur
Prijs: Vanaf €20,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 Meer Tours

Bernina Express Rail Tour naar de Zwitserse AlpenBernina Express Rail Tour naar de Zwitserse Alphen

Een originele en fasinerende weg om van Milaan naar St. Moritz te reizen, en het onvergetelijke landschap van de Zwisterse Alpen te proeven. De Bernina Express reist door een prachtig landschap van glatsjers en stenen gebieden. Tijdens deze route zult u prachtige, zwevende bruggen, fasinerende loop tunnels en witte glatsjers zien die zo dichtbij zijn dat u ze kunt aanraken.

Duur: 12 uur
Prijs: Vanaf €120,00 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486