www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

Welkom oP About Milan


From our Blog

items, 0, $num_items); // OPTIONAL: Show the feed title, as an HTML paragraph echo "

(Site: About Italy Newsblog >> News from Milan and about Milan)

"; // Start an HTML unordered list // Output HTML list items foreach ($items as $item) { $url = $item['link']; $title = $item['title']; $description = $item['description']; echo "

· $title

"; } // Close HTML unordered list ?>

Geachte bezoekers, welkom op aboutmilan.com Deze website is een niet-commerciel project, die nuttige en bruikbare informatie geeft over de stad Milaan, de Italiaanse stad van mode, design en kunst.

Aboutmilan.com is uw gids voor de stad Milaan - De Italiaanse stad, leider in de industriele sector, beroemd om zijn mode en design showrooms. Wij introduceren u graag aan de geschiedenis van Milaan, zijn kunst en cultuur, en zijn monumenten en musea.
Op deze site kunt u informatie vinden over waar u kunt slapen in Milaan, waar u kunt shoppen, waar u moet zijn voor de beroemde 'aperitivo milanese', waar u kunt genieten van het nachtleven van Milaan, en waar u een fiets kunt huren om de stad te verkennen.


Daarnaast vindt u hier ook bruikbare informatie over , VVV-kantoren, het openbaar vervoer in Milaan, , adressen en nummers voor noodgevallen,, of het adres van uw contactpersoon. U zult de pagina’s met het weer (met altijd de laatste weervoorspellingen) en de prijs en kwaliteit van het leven waarderen.

Als u een voetbal fan bent zult u deel toegewijd aan het internationale beroemde voetbalteam & Milaan waarderen, en de divisie van de stad Milaan tussen de supporters clubs.

Op aboutmilaan.com zult u een fotogalerij, bruikbare kaarten en adressen en suggesties vinden om extra te genieten van uw tijd in Milaan. U zult informatie vinden over: Cultuur, evenmenten, Musea, traditionele wijnen en eten, winkelen en de studie van vreemde talen. Als u een voetbalventilator bent zou u het deel gewijd aan het internationale beroemde voetbalteam Inter & Milaan zeker waarderen!


This Page Is Valid XHTML 1.1! This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486