www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

Steden rondom Milaan


ER ZIJN VELE INTERESANTE STEDEN ROND MILAAN, LATEN WE BEGINNEN MET EEN KLEInE TOUR:Bezoek Bergamo, Lombardije

Photo credits

Bergamo

is een middeleeuwse stad op een bergtop dat beinvloed is door Venetie op een artistiek manier. Bergamo is gescheiden door hogere en lagere gedeeltes: Bergamo Alta, de bergtopstad en Bergamo Bassa, de lagere stad. De stad heeft het vliegveld Orio al Serio welke goed is voor vele toeristen die Milaan en omlegende gebieden wilen bezoeken.

Bergamo Stad tourFranciacorta Wine Tour with Lunch and Bergamo Sightseeing from Milan

Just an hour’s drive of Milan you find one of Italy’s best kept secrets: Franciacorta wine region, home to some of the finest sparkling wine in the world. The winery is one of the most prestigious in Franciacorta. After a guided tour in the winery and cellar that includes extensive wine tasting, you will be invited to a gourmet lunch. In the afternoon visit the stunning historic center of Bergamo, wealth of art and medieval Renaissance and baroque architecture.

Book your guided tour in Milan!Duur: 8 uur
Prijs: Vanaf €550 per persoon

gebaseerd op reizigers feedbackBezoek Lombardije, Brescia

Photo credits

Brescia

Is de op één na grootste stad van Lombardije, na Milaan. Vele bezichtigingen na de gelante ridder, Piazza Vittoriale zijn: De Tempio Capitolino, dit is een museum en een theater, de Pinacoteca Civica Tosio Martinengo, bevatten werk door Raphael en Lotto en de markt bij de Piazza della Loggia.Bezoek Modena, Lombardije

Photo credits

Modena

Bied mooie monumeten en museums. De toren Ghirlandina is het symbol van de stad. In Piazza Grande is Palazzo Comunale gevestigd. Palazzo Ducale is een waarde voor de Military Academy.

Bezoek Monza, Lombardije

Photo credits

Monza

Is gevestigd in de provincie van Milaan. Het is een Wereldwijd bekend door de Italiaanse Grand Prix of Formula 1 welke altijd plaats neemt in de Autodromo Nazionale Monza en het Ferrari team. Het is ook een mooi centrum en het is bekend door de textiel en glas fabrieken.Bezoek Parma, Lombardije

Photo credits

Parma

Is niet alleen de stad van ham en salami, het heeft ook andere attracties zoals de kathedraal en de mooie toren. Een schitterend gebouw is Palazzo della Pilotta welke nu een nationaal museum is van Antichita..

Bezoek Pavia, Lombardije

Photo credits

Pavia

Was lang geleden de hoofdstad van het Italiaanse rijk. Kerken, torens en andere monumenten zijn een bewijs van de stads grooheid. De Charterhuis (Certosa), gebouwd in de Renaissance stijl, is een bezoekje waard. Maar er zijn ook andere bezichtigingen: Er zijn mooie kerken zoals de San Pietro in Cel D'Oro, San Michele Maggiore of San Teodoro. De univeriteit van Pavia is rijk in architectuur en oude decoratie's. Bij de Visconteo kasteel zijn altijd tentoonstellingen en er is ook een stadsmuseum van Pavia. De Coperto brug is een ander monument wat u moet zien.


Breng een bezoek aan Torino

Torino

De stad waar de Olimpische spelen in 2006 werden gehouden heeft veel attractie's. De Mole Antonelliana is het symbol van de stad. Het was gebouwd als een synagogue en is nu een nationale bioscoop museum. Piazza Castello is het hart van de stad met vele mooie gebouwen die terug gaan naar de romeinse tijd. In het midden van dit plein is Palazzo madama, dicht bij het Royal Theater en de Royal bibliotheek welke huizen van Leonardo da Vinci's avondmaal. Van Piazza Castello start de belangrijke straten zoals, Rome straat, Po straat, Garibaldi straat en Pietro Micca straat. Een ander monument is Kasteel Medievale, een kasteel en een dorp. Het kasteel is een exact kopie van het kasteel van Fenis (Aossta Valley) en het drop is vergelijkbaar met Piedmont middeleeuws kleine gemeente.

Bezoek Lombardije en haar omgeving: bezoek Verona in Veneto

Photo credits

Verona

Een stad met ongeveer 2 milleniums van geschiedenis. Verona heeft gevarieerde mogelijkheden. Maar het meest belangrijke stuk van Verona is het verband met Shakespeare's Romeo en Julia: Het verhaal vind plaats in Verona en nu kunt u het huis met het balkon van Julia bezoeken, een standbeel van Julia is in het hof en het graf van Julia. U kunt zien dat de Romaanse tijd heel belangrijk was in deze stad: De Arena, het Romeinse Theater, De aard van Gavi, Porta Borsari of het gebied van Porta Leoni en de Scavi Scaligeri wat een opgraving is. Er is altijd nog een oude stads muur welke u passeerd overal in Verona.


Our suggestion

Verona en Laka GardaHele dag tour naar Verona en Laka Garda

Bezoek de mooie en romantische stad Verona, het huis van Romeo en Juliet. The Roman Arena is de grootste schouwspel stad , en heet daarom ook wel "Juliet's balcony" het is ook een attractie op het Shakespearian toeristen pad. Ook bezoekt u het mooie merensteden gedeelte rond Laka Garda welke bezoekers charmeren voor eeuwen.

Book your guided tour in Milan!Duur: 12 uur
Prijs: Vanaf EUR €80 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 
Bezoek Lombardije en haar omgeving: bezoek de stad Genova in Liguria

Photo by "Biagio Leone, Bassa Valle Susa"

Genova

Heeft Europa's grootste aquarium en is de tweede grootste in de wereld, op een is Osaka in Japan. Er zijn vijftig tanks met marniniers soorten, inclusief zee schildpadden, dolfijnen, zeehonden, palingen, pingings en haaien. Om meer informatie te krijgen kunt u een bezoek brengen aan de website van het aquarium: www.acquario.ge.it Het Aquarium is gevestigd in het Porto Anico, een antieke haven. De Palazzo Ducale was de schepper welke een gerigistreed bureau was van de overheid, tegenwoordig is het een voor sociale en culturele activiteiten. U kunt er ook andere dingen bezichtigen in het mooie historische centrum.

Bezoek Genova en de Liguria regio. Maak een tour naar de Cinque Terre, van UNESCO Werelderfgoedlijst.

Klik hier voor meer informatie over de Dagtour naar de Cinque Terre in Liguria >>


Bezoek Lombardije en haar omgeving: bezoek de stad Bologna in Emilia Romagna

Photo credits

Bologna

Het is een lange reis, maar het is het waard om heen te gaan. De Archiginnasio paleis heeft het Municipal Library. De twee torens bij Piazza di Porta Ravegnana zijn de herkenningspunten van Bologna. De torens in Italie zijn een signaal van de vruchtbaarheid van een familie en het was een soort van gevecht om te showenen wie er belangrijker is en wie het hoogste gebouw bouwt. Op de hoogste toren kunt u op en de kleinere toren is getiteld. De stad is genoemd Palazzo Comunale en is een waarde voor de Municipal Art Collection en andere museums. De kerk San Petronnio is de vijfde hoogste kerk in de wereld, maar is niet de Duomo of Bologna.

 Our suggestion

Hele-dagtour: Tour naar Ferrari, Ducati en Maranello Italian motorsDagtour naar Ferrari, Ducati en Maranello Italian Motors

Liefhebbers van mechanisme en Formule 1 mogen deze kans om een reis van Milaan naar Bologna te maken, om zo een bezoek te brengen aan onder andere de Ducati en Maranello fabrieken en de bekende Ferrari winkel, niet missen.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 13 uur
Prijs: Vanaf €130.00 per persoon

 


This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486