www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

LEER ITALIAANS IN MILAAN


ITALIAANS STUDEREN IN MILAAN

Milaan is bekend als een studenten stad. Vele jongen mensen komen naar milaan om design, kunst, fashion en restoratie, te studeren, maar in de laatste jaren zagen we een groei in studenten die Italiaans wilden gaan studeren! Veel buitenlandse mensen, vooral mensen uit Europa, komen naar Milaan om te werken en moeten dus de Italiaanse taal leren, Maar niet alleen om deze reden: Milaan is beroemd over de hele wereld als een van de meest belangrijke Italiaanse centrums van kunst en cultuur.
En daarom willen vele studenten Italiaans leren in Milaan.


WIJ ADVISEREN U TE STUDEREN AAN DE SCUOLA LEONARDO DA VINCI

Scuola Leonardo da Vinci is gevestigd in een studenten campus en in de Navigli zone, een ontmoetingsplaats voor artiesten met vele cafe's en barren. Vanaf hier vandaan kunt u de meest belangrijke gebouwen in een paar minuten lopen bezichtigen.
Scuola Leonardo da Vinci bied speciale lessen voor studenten voor kunst (zie Italiaans plus kunst semester lessen) en voor werkers (zie Part time Italiaans standaard les)


Italiaanse taalschool in Milaan: de campus

Meer details over de Italiaanse talen school in Milaan Leonardo da Vinci.


De Leonardo da Vinci schools leer methode is een directe methode: vanaf de eerste dag, op alle levels, wordt alleen maar Italiaans gesproken in de klas. De gesproken taal is het meest belangrijke deel van de lessen. Het continue promoten van de verbale communicatie zorgt dat de school je naturlijk Italiaans leert, samen de theorie en de praktijk doen en zo uw kennis snel verhogen. In de moeilijke leves wordt ook het leren schrijven van de taal geleerd.

De leraren bestaan uit een jong team met ervaring met de taal, elke van hun heeft gestudeerd aan de Universitei en zijn speciaal getraind in het Italiaanse lesgeven aan buitenlanders..

Het meeste lesmatriaal is ontwikkeld door de de school en wordt continu geupdate en gebruikt met de meest recente buitelandse taal onderzoeken.

Maar het bestaat niet alleen uit het Italiaanse lesgeven, voor het persooneel op de Leonardo da Vinci school, in alleen lesgeven in grammatica en vocabularie. Zij willen de studenten betrekken bij het Italiaanse leven en de cultuur. Dit is waarom zij naast de talen lessen ook nog een hele lijst aan activiteiten hebben voor hun studenten.


ITALIAANSE TALEN SCHOOL IN MILAAN
Via Darwin 20, 20143 Milano


Neem contact op met ons kantoor in Nederland:
ITALSTUDIO

Telefoonnummer: (+31) 0345 52 01 52
E-mail: info@italstudio.nl

This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486