www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

Economisch leven in Milaan


Milaan is het centrum van vele financiele bedrijven, en zijn zogenaamd achterland is een avantgarde industriezone.

Fiera Milano, in Milaan

Fiera Milano

De stads tentoonstellings centrum en het jaarbeurs complex is een van de meest belangrijkste in de wereld. Rond Fiera Milano is een belangrijk loket voor de MADE IN ITALY in de wereld en het heeft 43 kantoren in 67 verschillende landen. Fiera Milano heeft twee jaarbeurs terreinen: Fieramilanocity en fieramilano in Rho, wat een nieuw jaarbeursterrein is de noord-westelijke buitenwijken (geopend in april 2005). Dit is Europa`s grootste open constructie project en maakt Fiero Milano het grootste jaarbeurs complex in de wereld. Fiero Milano organiseert tentoonstellingen en congressen en geeft al de services van promotie die bedrijven nodig zijn. Bezoekers beschikken over een serie van service: 52 bars, 7 restaurants en 9 zelf-service; buitenlandse bezoekers worden verwelkomd op het vliegveld van Malpensa of Linate; een bus gaat vanaf de top tot een ander jaarbeursterrein; daar zijn meer dan 4500 parkeerplaatsen en bezoekers kunnen gebruik maken van het San Siro park die verbonden is met het jaarbeursterrein door een bus; ten slotte biedt Fiera Milano het Centro Servizio in Piazzale Italie, waar bezoekers een bank kunnen vinden, een reisagent, een apotheek, een huurauto, een kiosk en nog veel meer kunnen vinden. Bovendien vlakbij het Centro Servizio is de Welkom Desk dat alle informatie geeft dat u nodig bent over de jaarbeurs en biedt de mogelijkheid om een hotelkamer te boeken, of een vliegticket. Boekings Centrum; tel +39 0249977610 fax +39 0249976766


De nieuwe Fiera

De nieuwe Fiera, in Milaan

Photo credits

Het is de grootste industriele stad van Italie, gevestigd op het gebied van de voormalige raffinaderij van Rho Pero. Wegens zijn breedte kan er meer dan een tentoonstelling tegelijk gedaan worden. De nieuwe Fiera heeft veel verschillende industriele sectoren zoals: fabriceren van textiel en kledingstukken, auto fabricering, chemie, mechanische hulpmiddelen en zware machines. Andere belangrijke industrie is toerisme en natuurlijk mode. Bovendien is Milaan het centrum van het grootste boek en muziek publiserende industrie, en het is de belangrijkste beurs van Italie. Als u de nieuwe Fiera wilt bezoeken kunt u gebruik maken van veel parkeerplaatsen, winkels en hotels, en het hele gebied is omringd door een park van 9 hectare groot. De nieuwe Fiera is makkelijk te bereiken door:

auto: A7 Genova of A1 Bologna afslag Fiera Milano.

trein: Centraal Station, Stationi Garibaldi + de rode lijn metro naar Rho Fiera Milano

vliegtuig: Vliegveld Malpensa of Linate + bus73 naar Piazza San Babila + rode lijn metro naar Rho Fiera Milano.


Famous Businesses of Milan

Aangezien Milaan DE STAD van de mode is zijn er vele ontwerpers: Giorgio Armani, die een hele vorm aanneemt en is opgeslagen met Emporio Armani Armani Jeans Armani Casa Sony producten boeken parfums schoonheidsmiddelen en bloemen. Dolce & Gabbana, waarvoor emporia een must zijn voor echte fashionistas. Prada, die starte als een lederwaren winkel en wordt gerund door Miuccia Prada en ook het merk Miu Miu. Versace, met zijn extravagante en weelderige ontwerpen, heerst het rijk van de mode. Valentino, waarvan sexy kostuums en de avondtoga`s de hoge maatschappij en hollywood sinsdien hebben gekleed. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere beroemde ontwerpers en vele andere winkels waar u heen kunt zonder al uw geld uit te geven. Zie winkelen voor meer informatie.
Maar Milaan is niet alleen maar mode! Andere populaire en succesvolle bedrijven zijn: Bugatti wiens naam een voorbeeld is in de geschiedenis van wereldauto`s de top van creatie aansloot tot genie; Pirelli, het rubber bedrijf opgericht in 1872 dankzij aan wie vele ijzerstaal en productieinstallaties geboren werden; Telecom Italia, is het grootste telefoon bedrijf in Italie. Betreffende de pers "Il Corriere della sera" is de meest belangrijke dagblad in Milaan en "la Gazzetta dello Sport" is officiele krant over sport, terwijl "Il Sole 24 ore" de "Financial Times" verving in Italie. Hoe dan ook Milaan is ook de stad van televisie dankzij Mediaset die alle commerciele tv stations beheerst.

Andere bekende businesses in Milaan, mode Andere bekende businesses in Milaan, mode

This Page Is Valid HTML 1.0 Transitional! This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486