www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

DE SPORTEN IN MILAAN


Inter het voetbalteam van Milaan Milaan het voetbalteam van de stad

Voetbal in Milaan

Zoals iedereen weet zijn er twee grote voetbal teams in Milaan: Inter FC en AC Milan. Ontstaan respertiverlijkin 1908 and in 1899, zij stellen een groot deel voor van de Italiaanse voetbal geschiedenis en traditioneel met 30 Nationale titels met zijn twee (13 Inter, 17 Milan)

De meest belantijke Italiaanse spelers dragen de shirts van de twee Milaneese teams, zoals Giuseppe Meazza, Sandro Mazzola, Gianni Rivera, Franco Baresi, Roberto Baggio, en vele andere internationale speelers als Josè Altafini, Jair, Marco Van Basten, Frank Rijkaard, Ruud Gullit, Lothar Matthaeus, Dennis Bergkamp, George Weah, until Ronaldo and Schevchenko.

AC Milan en Inter FC wonnen ook 8 Champions’ Leaugues (6 en 2) en 5 Internationale Cups (3 en 2), en vele andere competitie's.De twee teams spelen beiden in S. Siro Stadium Giuseppe Meazza, waar er 85000 supporters in kunnen.

San Siro: het belangrijkste stadion van de stad

Photo credits

STADIO GIUSEPPE MEAZZA (S.SIRO)
Broke ground:
1925
Opened:
September 19, 1926
Surface:
Grass 105m x 68m
Seats:
82.955

Adres: Via Piccolomini, 5
About Inter FC: www.inter.it
About AC Milan: www.acmilan.comTours met gids: bezoek het San Siro voetbalstadion in MilaanMilaan voetbal San Siro Stadion Tour en Casa Milan

Een tour met gids door het San Siro Stadium, thuis van de wereldbekende voetbalteams, A.C. Milan en F.C. Inter. U krijgt de kans om één van de meest verbazingwekende sportgebouwen, met een capaciteit van 85.000 mensen, en het stadion's museum te bezoeken, terwijl u luistert naar de glorieuze geschiedenis van de overwinningen van de A.C. Milan en F.C. Inter voetbalclubs.

 

Book your guided tour in MilanDuur: 4,5 uur
Prijs: Vanaf € 59,00

gebaseerd op reizigers feedback

 


Basketbal: een belangrijke sport in de stad Milaan

Photo credits

Basketball

Olimpia Milano is een of de meest prachtige Italiaanse basketbalteams, ontdekt in 1936. In zijn geschiedenis wonnen zij 25 Italiaanse titels en 3 Europese Cups. Na een crisis periode, waarin de club bijna was gevallen, laatste zomer Armani Jeans, Adriano Gallliani en sommige andere mensen, besloot Olimpia Milano te helpen en met een inverstering en sponsering te komenen welke de club gebruikte om een paar goede spelers terug te zetten in de top van de Europese basketbal. Olimia Milano speelt in PalaLido elke zondag.

www.olimpiamilano.com

Ice Hockey

Ijshockey in Milaan

Photo credits

Wie denkt dat Italianen niet weten hoe ze ice hockey moeten spelen, moet even kijken naar de Vipers. In 2005, Milaan was de gastheer van de Internationaal Championship van College Ice Hockey.


http://www.vipers.mi.it/homeindex.php
Stramilano de marathon door de stad Milan

Milaan, stad van de Marathon, Stramilano

Elk jaar komen er duizend mensen naar Milaan om het eind te zien van de marathon, welke langs de hele stad gaat, langs allerlei historische stukjes van de stad. Een echte competitie in de kalmte en mooie Milaanese zondag morgen.

http://www.stramilano.it/


The Formula 1 race in Monza, een belangrijke evenement voor de italiaanse fans

F1 circuit in Monza

Elk jaar in september in het circuit van Monza vind de Formule 1 race plaats, de Italiaanse Grand Prix. Het is een van de meest belangrijke sport evenementen van het seizoen voor alle Italiaanse fans. Het circuit is gebouwd van 1922 tot 1928, en vele keren gewijzigd vanwege de snelheid van de auto's tijdens de racen. Het heeft een karakter van lange “rettifilos”, harde remmen en snelle lijnen. Het is het favoriete circuit van Ferrari en de Ferrari supporters: Ieder jaar zijn er ook meer dan 100.000 mensen die het team komen supporten.


www.monzanet.it
www.formula1.com
www.ferrariworld.com


Tours met gids: Tour naar Ferrari, Ducati en Maranello Italian motorsDagtour naar Ferrari, Ducati en Maranello Italian Motors

Liefhebbers van mechanisme en Formule 1 mogen deze kans om een reis van Milaan naar Bologna te maken, om zo een bezoek te brengen aan onder andere de Ducati en Maranello fabrieken en de bekende Ferrari winkel, niet missen.

 

Book your guided tour in Milan!Duur: 13 uur
Prijs: Vanaf €130.00 per persoon

 


 

Cycle races in de velodromo Vigorelli, de belangrijkste velodromo van Italie in Milaan

Wielrennen

Milaan is het centrum van het wielrennen dat is georganiseerd in bij de Velodromo Vigorelli, de meest belangrijke wielrennerbaan van Italie. De Lombardijse stad is ook belangrijk want het vertegenwoordigd de komst van de Giro d'Italia, het tweede belangrijke evenenement na de Tour de France. Ieder jaar komen er belangrijke wielrenners die meedoen aan de race die altijd eindigd in het centrum van Milaan.
Milaan is ook het start punt van de meest beroemde klassieke wielrenrace: de Milano-San Remo.

This Page Is Valid HTML 1.0 Transitional! This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486