www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

TUINEN EN PARKEN IN MILAAN


De eerste publieke tuinen zijn opgericht tussen 1857 en 1862 en zijn gemaakt door Giuseppe Balzaretto als een groene stads streek. Deze streek is geplaatst in het centrum, in de het gebied tussen Porta Venezia, Corso Venezia, Via Palestro en Via Manin. Het is een typische Engelse tuin met een plantentuin.

Parco Sempione in Milaan, één van de belangrijkste parken van Milaan

Photo credits

Parco Sempione

Dit is een project van Emilio Alemagna en is gevestigd tussen Castello Sforzesco en Piazza Sempione met de boog van vrede. Het bevat het Napolionse gebied, het Aquarium, de toren, het kusnt theater welke Triennale wordt genoemd en de stads bibliotheek. EEr zijn kleine vijvers met romantische bruggen. Dit park heeft voor iedereen iets: Een speeltuin voor kinderen, een relax plaats op het gras voor jonge mensen en een wandelingetje wilt maken door het park of naar het museum - geniet er van..

Parco Forlanini

Het begin is bij Via Corelli No. 124, welke start in Via Argonne en Viale Forlanini en gaat tot de Idroscalo. Het heeft een 235 hectaren en is de grootse groene ruimte in Milaan. Er zijn vijvers.

Giardino della Villa Comunale

Deze tuin, gevestigd in Via Palestro 16, is een kleine engelse tuin met een romantische vertaling van natuur en klassieke elementen.

Gardino Guastalla

Genoemd naar de straat waar het is, het was een artistieke tuin en heeft in zijn centruum een visvijver.

Parco Lambro

Dit park is gevestigd in Via Feltre, een groot park met fijne en natuurlijke elementen.

Een ander relax gebied is de Naviglio gebied met de Naviglio Grande en Naviglio Pavese.

Tussen de straten Viale Gabriele D'Annunzio en Viale Goraza is een beek genaamd Darsena waar allerlei rivieren van Milaan samen komen. De rivier Olona is tegenwoordig ondergrond en gaat over in de Naviglio Grande. De Darsena is gebouwd door de Spanse Earl van Fuentes in 1603 en verhoogd het transporteren van goederen.

Het Navigli-gebied in Milaan

Photo credits

Naviglio Pavese

is een deel van de beek Darsena en komt samen met Ticino na 33 km. Het is gebouwd in de 13e eeuw door Gian Galeazzo Visconti, maar is was niet klaar tot 1819

Naviglio Grande

Heeft zijn bron in de rivier Ticino in Tornavento. Het kanaal was belangrijk voor de transport van marmer welke werd gebruikt om de Duomo te bouwen.
This Page Is Valid HTML 1.0 Transitional! This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486