www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

meren rondom Milaan


Wat dacht u van een trip naar een van de meren in de buurt van Milaan ?


Lago Maggiore op de grens van Piemont, Lombardije, en Zwitserland

Photo credits

Lago Maggiore


Is gevestigd aan de rand van Piemont, Lombarije en Zwitserland en dicht tegen de Alphen. Het is het tweede grootste meer in Italie, na het Garda meer. Het is een weduwe rijk erfgoed welke was van de Borromeo familie. Stresa, een mooie stad langs het meer en de bergen.
Bezoek Lombardije, Stresa bij het meer

Photo credits

Stresa

De kleine en mooie stad langs het meer bied een fantastische sfeer. Het is een plaats met veel groene gebieden zoals tuinen, palmen en bloemen. Het heeft een mooie kijk over het meer en de Borromeo eilanden (Isola Bella, Isola Madre, Isola dei Pescatori). Stresa geeft een geweldig panorama met bergen en het meer. Het is een kleine stad met een warme sfeer en een elegante omgeving. Aan de rechter kant van de kerk Sant' Ambrogio, is er de Villa Ducale, gebouwd in1770, in neoclassisisme styl. Dicht bij de vila is de Palazzo dei Congressi welke modern is en een menigte voor internationale congressen. Er is een cabel trein waarmee u de bergen in gaat, deze neemt u mee naar het ski gebied voor in de winter, om de stad te zien van boven enneem een nog beter en onvergetelijke indruk.

Borromeo Islands

Zij zijn het waard om te zien door hun lange en belangrijke geschiedenis. Lago Maggiore heeft een zacht klimaat met een weelderige plantenleven. Het is een favoriete bestemming voor touristen. De steden zijn gelilnkt met veerboten en motorboten en krijgt dan een nog mooiere kijk van het meer.

Genoemd naar de rijke familie Borromeo en is gevestigd in de Borromeo Gulf, het bevat 3 eilanden: Isola Madre, Isola Bella en Isola dei Pescatori.

Bezoek Milaan, Isola Madre

Photo credits

Isola Madre

Met zijn plantaardige tuin is het de meest groene eiland van de 3. U komt binnen in een subropische omgeving met rare planten en exotische bloemen. Er is een ander indrukwekkend gebouw van de Borromeo familie gebouwd in 1590.

Bezoek Milaan, Isola Bella

Photo credits

Isola Bella

Heeft de naam wat uw indruk zal zijn van het eiland - “bella”. U kunt zeggen dat het eiland bestaat uit een grote “palast” welke lijkt op een sprookje. Carlo III Borromeo boude het in opdracht van zijn vrouw Isabella D'Adda. The archtectische stijl is in barok en de tuin show zijn tijd. In het park zijn er de besnoeide pyramide's, een fontein en verschillende exotische planten.

Bezoek Lombardije, Isola Pescatori

Photo credits

Isola Pescatori

iIs ten noorden van Isola Bella en voor Stresa. Het is een oud vissersman eiland en meer een oud, rustige stad en nu nog niet aangeraakt. Het heeft een rustige en natuurlijke sfeer in het “centre” met veel “Trattorie”.

Lago di Como

Is een ander mooi meer en dicht bij Milaan. Met de langzaamste trein is het maar een uur. Het meer wordt ook wel “the star with the three points” genoemd om zijn vorm. Er is een Coloco's vertakking welke wild en puur is; de Lecco's vertakking welke een natuurlijk juweeltje is en de Como's vertakking welke elegant zijn. Bij het meer is een zacht klimaat en u kunt genieten van een stille omgeving en een mooi uitzicht. Dit gebied was een beroemde bestemming sinds de Renaissance, ook voor dichters, schrijvers en philosofierers.Our suggestion

Tour naar Lako ComoHele dag tour naar Lako Como

Bezoek como, neem een boottrip langs het meer en bewonder de mooie stadjes. Lako Como is het diepste meer in Italië en heeft een unieke gedaante, met de zuiderlijke eind vertakking in twee lange "benen". Met zijn mooie stadjes zoals Villa d'Este op Cernobbio en de bermoede zijde industrie is het een favoriete plek voor toeristen in Noord-Italië.

Book your guided tour in Milan!Duur: 9 uur
Prijs: Vanaf EUR €70 per persoon

gebaseerd op reizigers feedback

 
Como: lago di Como
Bezoek het Como lake, Lombardije

Photo credits

Como: Volta Temple
Bezoek de Volta Tempel in Como, Lombardije

Photo credits

Como: Porta Torre
Bezoek Lombardije, Porta Torre in Como

Photo credits

Como: Duomo
Bezoek de Duomo in Como, Lombardije

Photo credits

Bezoek Como Villa Olmo

Photo credits

Como - Villa Olmo

Er is een stad genoemd naar het meer- Como, welke gevestigd is in het noorden. Como is een stil en vredevolle stad aan het meer met vele villa's. Een mooie villa is Villa Olmo. U kunt lopen langs het meer en komt dan langs de villa's. Dit is een hele speciale en romantische plek waar huwlijken, conferentie's en tentoonstellingen plaatsvinden. Het heeft een enorm park met een fontijn voor het gebouw en een standbeelden overal in de binnenplaats. Het is gebouwd in de 18e eeuw door Simone Cantoni voor Count Innocenzo Odescalchi en nu wordt het beheerd door de stad. De Villa bevat kostbare kamers waar beromede mensen als Napoleon of Garibaldi verbleven. Er is ook een familie kapel en een schitterende balzaal. De Tempio Voltiano (Volta Tempel) welke toegewijd is aan Alessandro Volta, wie een burger van Como was en wie de wereld veranderde met zijn studie elecltriciteit, zijn andere reis. het is open van November tot en met Maart van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00, Van April tot en met Oktober is het van 10.00 tot 12.00 en van 15.00 tot 18.00 geopend. Ze zijn gesloten op maandagen. Deze tempel is een neoclassisitisch gebouw en is gebouwd in 1927 voor de eeuw van Volta's dood. Nu showt het museum documenten bij de goede natuurkundige en wordt gebruikt voor de ervarig met gas en electriciteit dat leide tot zijn ontdekking van de batterij in 1799.
Het echte hart van de stad is de Piazza bij de kerk S. Fedele. Vanaf deze plaats kunt u naar Via Natta gaan met een 16e eeuws gebouw welke de zelfde naam heeft en dan naar Via Adamom del Pero tot Via Vittani welke ook een oude straat is met vele gebouwen van verschillende tijden en interessante frescoes. Iets wat u ook moet zien is “il Broletto” welke naast de Duomo is. De Duomo is gebouwd in 1397 en was orgineel alleen maar een vergroting van de kerk S. Maria Maggiore. De Broletto, de oude Palazzo van Reason van 1215. Het werd gebruik als theater en nu worden er tentoonstellingen gegeven.
Porta Torre, welke een oude is gevestigd in de zuidkant van het centrum en de stads muren. Deze toren is alleen stil staande poor van de stadsmuren welke hergebouwd is door Barbarossa nadat het vernietigd was door Milaans oorlog. De straat buiten de muren word drie keer per weer gebruikt voor markten.

Bezoek het Gardameer Bezoek het Gardameer

Lago di Garda

Het meest middellandsezee van de Alpine Italiaanse meren, bied natuur en kleuren in een mooi gebied. Het is omgeven door smalle steden en kleine dorpjes en bieden verschillende sporten. Dat is waarom het een favoriete plek is voor touristen, alle seizoenen door. Het zijn overblijfselen van de Romeinse nederzetting, middeleeuwse kastelen en adelijke villa's, en ook kerken in de barok stijl.
Desenzano, welke gevestigd is in het zuid-westen van het meer, is een levendige stad met cultuur, geschiedenis, volksmuziek etc. Desenzano is centraal en u kunt makkelik andere steden bezoeken. Het is ook tussen de vliegvelden van Montichiari en Verona, Desenzano is de “capital town” van het meer. Een reis naar Desenzo bied gevarieerde momgelijkheden voor sports (speciaal watersports), excursies (bijvoorbeeld met een veerboot) en evenementen door het hele jaar.
U kunt uw reis ook combineren met een bezoek aan Sirmione welke een schiereiland is in het oosten. Het is een historische stad met een goede sfeer en omringd met water. Aan het eind van het schiereiland zijn verschillende Romaanse villa's. De Grotte di Catullo welke verschillende legende's heeft. Om er te komen moet u langs Castle Scaligero welke een goed zicht heeft over het meer.Our suggestion

Tour met gids: tour naar Verona en het GardameerHele dag tour naar Verona en Lake Garda

Bezoek de mooie en romantische stad Verona, het huis van Romeo en Juliet. The Roman Arena is de grootste schouwspel stad , en heet daarom ook wel "Juliet's balcony" het is ook een attractie op he Shakespearian touristen pad. Ook bezoekt u het mooie merensteden gedeelte rond Laka Garda welke bezoekers charmeren voor eeuwen.

Book your guided tour in Milan!Duur: 12 uur
Prijs: Vanaf EUR €75 per persoonBezoek Lombardije, Castello Sirmione Bezoek Grotte Sirmione

Sirmione - Castle & Grotte

This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486