www.aboutmilan.com - Home | Contacts

Tentoonstelling gebied


Het belangrijkste gebied waar de Milaan Expo 2015 plaats zal vinden is de nieuwe Rho Pero jaarmarkt dat zich in het noord-westen van de stad bevindt, en delen van de Rho en Pero gemeentes.

 

Het nieuwe jaarmarktgebied, het het oude vervangen heeft in Milaan, is een van de grootste in Europa met een oppervlakte van ongeveer 2 miljoen m2. Bedacht door de architect Massimiliano Fuksas - wiens project werd geselecteerd uit de vier geintroduceerde in 2002 - de nieuwe beurs werd voltooid in 2005 na een zorgvuldige studie van het grondgebied en van het verlangen om elke hoek van een dergelijk gebied te gebuiken, voor een complex, maar goed georganiseerd gebied.

Het expo-gebied strekt zich uit over een oppervlakete van ongeveer 400.000 m2 (verdeeld over 60.000 m2 open gebied en een gesloten gebied van 345.000 m2) en bestaand uit acht wijde stalletjes (zes op één verdiepieng en twee andere op een andere verdieping.) die individueel een oppervlakte van 37.000 m2 bedekken. Verder zijn er ook nog verschillende andere gebouwtjes voor bezoekers services, pakkeerplekken, hotels en een groene oppervlakte van 180.000 m2 rondom het gehele expo gebied.

Het Rho Pero gebied zal goed verbonden zijn met elke hoek van de stad om het zo toegankelijk te maken voor bezoekers die van verschillende kanten komen. maar bovenal zal dit gebied nieuwe urbanisatie, industralisatie en economische ontikkeling, natuur en cultuur zien. De Expo bevindt zich naast enkele parken, meren en oude gebouwen waar enkele evenmenten van de Expo plaats zullen vinden.

This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan
www.aboutmilan.com - info@aboutmilan.com