www.aboutmilan.com - Home | Contacts

Projecten en initiatieven


Met de opkomende Universele Expositie van Milaan, zal de stad verschillende veranderingen en architechtonsche verbetering ondergaan, die voortkomen uit projecten van bekende architechten en engeineers, dat aan het eind van 2015 milaan het centrum van de wereld zal maken.

 

Hier zijn enkele van de projecten:Photo credits

Project City Life:

De oude historische wijk, van de beurs in Milaan zal worden onttakeld, waardoor de nieuwe beursplek van de Rho Però uitgebreid zal worden. City Life is het project van de drie bekende internationele architecten Zaha Hadid, Arata Isozaki, Daniel Libeskind.

City Life

is een wijk dat zich uitstrekt over een gebied van 255.000 m2 en bevat het grootste voetgangersgebied van Milaan, de realisatie van een park dat 50% van het oppervlak zal bezetten maar nog steeds plaats heeft voor woningen, gebouwen voor verschillende services, het Museum of Contemporary Art, ontworpen door Libeskind met de samenwerking van het Triennial van Milaan, en het gebouw van de Sparks, dat het centrum zal zijn van de wijk, toegewijd aan de kinderen.
Maar het meest omstreden deel van dit project is de constructie van de drie wolkenkrabbers (waaronder is er de "scheve" van Libeskind heeft dat niet iedereen geweldig vond), om ruimte te bieden voor het bedrijfsleven, maar het is ook mogelijk dat deze ruimtes voor hotels gebruikt zullen worden.

Photo credits

Portello Project:

in een oud en verlaten gebied van het Alfa Romeo zal een breed stedelijk park met een woongebied en verschillende gebouwen voor services komen om zo het stedelijke gebied van Santa Giulia naar het zuiden van de stad te behouden.

Projecten voor de verbetering van het gebied rondom het Garibaldi Station: hier zal de Europese Bibliotheek van informatie en cultuur worden gebouwd, met een gebied speciaal toegewijd aan de mode en met een museum en servicecentrum.

Een Toren van 80 m zal de nieuwe zetel worden van RCS-Rizzoli.

Cebra: één van de meest geadvanceerde Europese servingcentrums van biomedische onderzoek, in het zuidelijke gebied van Milaan.

This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan
www.aboutmilan.com - info@aboutmilan.com