www.aboutmilan.com - Home | Contact | Sitemap 

Zoek hotels in Milaan

Hotel ico
Waar
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Beste Prijs Garantie!

Milano card


MilanoCard is de eerste touristische kaart van de stad Milaan. De kaart kost slechts 6,50€ voor 24 uur en 13€ voor 3 dagen, met de mogelijkeheid om heropgeladen te worden. U kunt 48 uur lang gratis gebruik maken van het openbaar vervoer, u krijgt kortingen op musea, monumenten, restauranten en alle services onder de overeenkomst met MilanoCard.


U kunt uw MilanoCard direct online bij ons bestellen!


MilanoCard heeft als doel toeristen de grootste en bekendste, maar ook de minder bekende attracties van Milaan te laten ontdekken. De Kaart combineert entertainment en cultuur, met dank aan een breed netwerk dat nu al meer dan 150 services aanbiedt.MilanoCard: 3 dagen geldig, oplaadbaar, 48 uur gratis openbaar vervoer, korting op 150 services.

 

 

Prijs: EUR €6,50 voor 24 uur – EUR €13,00 voor 3 dagen (plus €3,00 verzendkosten)

 

 

MilanoCard
border=0

 Klik hier en bekijk de Milano Card interactive map voor een overzicht van alle services die door de Milaan kortingskaart aangeboden worden.


Met uw MilanoCard heeft u de mogelijkheid om uit een wijde reeks van services te kiezen, inclusief:

MilanoCard betekent meer dan alleen het bezoeken van de bekendste musea in Milaan. Met dank aan het programma 'herontdek Milaan', heeft u ook toegang tot faciliteiten zoals musea en monumenten die bij de meeste onbekend zijn, zoals oude kerken, ondergrondse passages en meesterwerken uit de kunst. Bovendien zult u hierop ook nog eens een korting ontvangen. Het enige wat u hoeft de doen is het laten zien van uw kaart bij de ingang, en u ontvangt onmiddelijk een korting op de toegangsprijs.


Maar, er is meer!
Met dank aan de MilanoCard, zult u extra genieten van het shoppen in de Italiaanse hoofdstad van fashion en design. Als u uw kaart laat zien kunt u namelijk kortingen en voordelen krijgen in een aantal van de beste shoppingcentrums van Milaan, vooral in Corso Buenos Aires. Aan het einde van een intensieve sightseeing- en shopdag kunt u tot rust komen in één van de fitness centra van Milaan die zich aangesloten hebben bij het MilanoCard circuit, of probeer de Italiaanse cuisine in één van de restaurants die ook deel uit maken van het circuit.


En wat dacht u ervan om een avond door te brengen in het theater?
Milaan is wereldwijd bekend voor theater en muziek. Daarom heeft MilanoCard ook voor regelingen met de grootste theaters van Milaan gezord, waar u concerten en comedies bij kunt wonen.


Bekijk de interactieve kaart hieronder om alle services die MilanoCard aanbiedt te ontdekken


Bekijk de MilanoCard interactieve kaart op een grotere kaart

Koop uw MilanoCard direct!
MilanoCard: 72 uur geldig, oplaadbaar, 48 uur gratis gebruik van openbaar vervoer, korting op 150 services.

 

 

Prijs: EUR €6,50 voor 24 uur – EUR €13,00 voor 3 dagen (plus €3,00 verzendkosten)

 

 

MilanoCard
border=0

 

This Page Is Valid XHTML 1.1 This document validates as CSS!
© Copyright: About Milan www.aboutmilan.com
Webdesign and SEO by Web Marketing Team - P.I 05622420486